onsdag 6 juni 2012

Tåg

Nu sitter man i tåget någonstans i Hälsinglands skogar och blickar ut. Tillbaka till Gävle är det dags för igen och plugga inför tenta nummer två för den här veckan. Tentan är på fredag och efter det är jag klar med mitt första år. Det känns obeskrivligt bra!! Året har gått fort och det har faktiskt gått bra.

Sitter och lyssnar på egeninspelade "föreläsningar" just nu. Att jag inte har tänkt på det innan, igår spelade jag in när jag läste och gick igenom mina anteckningar, väldigt lämpligt att sitta och lyssna på dem på tåget nu. Spela in mina anteckningar och förklaringar ska jag definitivt göra till kommande kurser med.

3 kommentarer:

  1. Grattis! Tro mig, åren kommer gå superfort, sedan sitter du där och har glömt hur man lever, men ändå undrar du hur du kunde bli färdig så fort! hehe

    SvaraRadera
  2. Förresten, får jag tycka att du borde byta blogg-portal pga strulet med att kommentera? Jag låter ofta bli pga att man måste ha en sån där google-tjosan.. Tex att inte kunna bara skriva sitt namn är lite trist.. Eller att inte kunna länka sin blogg!

    SvaraRadera
  3. Ja första året har faktiskt gått fort!:) Grattis till din examen förresten om jag inte redan sagt det!!:) Jag hade faktiskt ingen aning om att det var sånt krångel med att kommentera. Tycker blogger är så lätt bara att redigera sidorna hur man vill utan att man behöver kunna massa koder.;)

    SvaraRadera