fredag 6 april 2012

Påsken har infunnit sig.

Igår var det skärtorsdag och mamma kom hit och spenderade dagen med oss, tyvärr var hon tvungen att åka hem samma dag då hon arbetar idag. Men vi hade trevligt så länge det varade med fika, äggmålande och en promenad. Viggo cyklade medans vi andra gick, blev någon kilometer men det klarade han galant.


 Tilde ser ut som en riktigt sjörövare nu när hon har mer hål i munnen än tänder. Jag minns själv när jag var liten och tappade mjölktänderna, minns känslan när man vickade på en tand. Att hon nu är så stor att hon är i den åldern att hon kommer minnas saker tills hon blir vuxen är svårt att förstå. På något sätt är det även svårt att förstå att hon kommer bli vuxen. Efter sommaren börjar hon skolan, det är en klyscha men den är sann, när man har fått barn så springer verkligen tiden iväg.

I morse i väntan på frukost fick de spela knattematte, spelat var bra för någon i Viggos ålder och 1 år äldre men för Tilde var det för lätt. Det svåraste hade hon inga som helst problem med att lösa. Ska försöka hitta en annan app med svårare tal för henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar